blog

Üzenete

2007. június 5.

Teri néni, a sarki zöldséges háza előtt egyik vasárnap délben fekete, Volga típusú autó állt meg. Sötétített ablakaitól nem lehetett látni, kik ülnek benne, és Teri néni egy ideig az ablakból nézte a rejtélyes járművet. Végül négy öltönyös, napszemüveges izomkolosszus szállt ki belőle.
Teri néni csakugyan megijedt, és önvédelmi célból magához is vette a sodrófáját, amellyel aznap a pogácsának való tésztát egyengette. Az alakok becsöngettek a házba.
A sodrófát egyik kezével a háta mögött rejtve tartotta, és a másik kezével kinyitotta az ajtót. A négy öltönyös alak közül az egyik állt vele szemben, a másik három mintegy erősítésként állt mögötte, ha esetleg elszabadulna a pokol. Teri néni nem különösebben magas teremtés, s úgy nézett az díjbírkózó alkatú küldöttre, mintha ő lenne a meggybefőtt a spájz polcának tetején.
Egy darabig szótlanul álltak egymással szemben, majd az öltönyös férfi elővett egy apró cetlit zakója belső zsebéből, és felolvasta:
– Önnek két új üzenete érkezett.
Azzal a négy ismeretlen sarkon fordult, beült az autóba, és elhajtott. Teri néni csendesen arra gondolt: hála az égnek, hogy nem torkollott vérfürdőbe ez a mai nap.

tsw (2007.6.5 22:12)

azt vartam, hogy az egyikuk hirtelen kitarja a karjait, hogy "Mama! Uj melot kaptam! Lelekbegyukto lettem!"

Jimmi (2007.6.6 00:05)

Bocsi, tudom, hogy szinten aluli az írás, de az elmúlt pár hónapban akárhányszor azon gondolkodtam, hogy mit írjak, mindig az jutott először az eszembe, hogy "Önnek két új üzenete érkezett". Muszáj volt. Meg kellett szabadulnom tőle.

tsw (2007.6.10 20:40)

nem szinten aluli ez, felreertes ne essek
kulonben is szintenalulisaghoz hozza kene merni valamihez, azert meg csunyennezes jar :)

Samson (2007.6.14 02:27)

nekem bizonyos időközönként olyat szokott küldeni a telfonom, hogy "önnek nincs új hangüzenete"

Ide fog kerülni a te hozzászólásod.

Név:


URL:


Üzenet: