blog

Klub

2008. május 5.

„Hm, el fogok késni”, gondolta Bizonyos Tamás szabadgondolkodó az Emberek Akiknek Hirtelen Kellett Rántottát Készíteniük De Nem Sikerült Klub kedd esti találkozóján. Éppen a legújabb klubtag történetét hallgatták meg. Szomorú história volt ez, nagyjából arról szólt, hogy az illetőnek hirtelen kellett rántottát készítenie, de nem sikerült. Ilyen szempontból az új tagok beszámolói némiképp unalmasnak voltak mondhatók.

„Ha ez sokáig tart, le fogom késni a Halhatatlan Iparművészek tisztújító gyűlését”, sopánkodott magában még egy kicsit. Az összejöveteleket mindig nehéz összehangolni, sosem lehet tudni, mikor lesz végük. Aznap reggel volt a Püspökladányi Csipkehorgolónők Az Atomenergiáért Egyesület gyűlése, az mondjuk időben befejeződött. Aztán az Irgalmatlan Szamaritánusoknál volt gödöravató, utána pedig a Turmixgéppel Elmélkedők Önsegélyező Köre tartott tájékoztatót a kuglófokról, az például sokáig tartott.

„Van, ahol sosem tudják időre befejezni”, szőtte tovább a gondolat fonalát Bizonyos Tamás. Ilyen helynek számított például a Halált Megvető Bátorság Kertészegyesület, vagy éppen a Semmilyen Klubba Nem Tartozó Emberek Klubja. Utóbbinál mondjuk az is sokszor problémát okozott, hogy eldöntsék, lesz-e egyáltalán gyűlés, mivel a legtöbb új tagot felvétel után összeférhetetlenség indokával azonnal kizárták.

„Nyugodtabb helyekre kéne járni, ahol nincs ennyi stressz”, gondolta végül. Ilyen helynek számított a Mentolos Sajtot Csak Ímmel-Ámmal Megevők Sőt Nem Is Megevők Hanem Inkább Csak Elmajszolgatók Szövetsége, vagy A Római Katolikus Pápát Ledarálni Nem Szándékozók Klubja is. Közben a gyűlésnek vége lett, s ezen gondolatokkal hagyta el a helyet Bizonyos Tamás, aki soha semmi értelmeset nem csinált még életében.

zulej (2008.5.7 07:47)

Bizonyos értelemben kár gőzért. :)

pohar (2008.5.7 16:36)

talán a Mi Időben Befejezzük A Gyűléseinket Szakkör-be kellene járnia...

buGhunter (2010.5.19 15:12)

S ha bohó kishód módjára azt hinnénk, ily kacinfántos, sőt ábszurd nevű klubok világunk rögös valójában nem képződnek, az új idők dalait harsogó képeskönyv-Gógfi (lásd fészbúk) méltán döngetheti mellét, megteremtvén jimmi lázas agyszüleményeinek halovány utánzatait saját birodalmának útvesztőiben..

Ide fog kerülni a te hozzászólásod.

Név:


URL:


Üzenet: