blog

2008. január 13.

A mai napon lett három éves ez a blog. Sok helyről kapok pozitív visszajelzést, rendszeresek a kommentek, és olyanok is olvassák, akik nem ismernek. Felettébb jó érzés ez, kedves feleim. Igazából teljesen a része lett az életemnek, hogy néha írogatok ide valamit.

No, de mi is történt ezalatt a három év alatt? Történtek kalandok ügyvédekkel, híres emberekkel, Teri nénivel (vele többször is), és a zsömpellérhegesztőkkel. Életre keltek a traktorok és a telefonfülkék, és megismerkedtünk jópajtásommal, Takács K. Jánossal, akiről hamar kiderült, hogy ő Batman volt. Voltak közös kalandjaink, és írt kedves gyermekverset is (nem is egyet). Sokféle vicc is elhangzott, nem csak tőlem, és nem mindet fejeztük be. Kirándultunk a valótlanságok felé többször is. Láttunk pomogácsokat, macit és hódot, születtek megmagyarázható versek és még megmagyarázhatóbbak. Szerettük az Műegyetemet és a többit is. Olvashattuk Hümér és Mantissza kalandjait, valamint láthattunk kiselefántot és egy lovat a fürdőkádban, voltak tények és szertartások. És az egész blog ezzel a posttal kezdődött.

Köszönöm minden olvasómnak.

borsi (2008.1.14 05:58)

meghatódtam... még egy ilyen 3 évet! :)
písz
-és most alszom.

crs666 (2008.1.16 08:48)

én is köszi Jimmi
nem tudom szavakba önteni, mennyire jó is ez a blog, szóval meg sem próbálom :)

Süti (2008.1.17 16:15)

Szeretném én is megköszönni, Jimmi. Nagyon sokat kaptam ettől a blogtól. Néha én is kerékpárral vagyok néger.

Kac (2008.1.19 23:56)

vén fallosz

E-my (2008.1.20 01:30)

Boldog Kalácsot nigga!
Stück!

E-my (2008.1.20 01:35)

én azután kezdtem olvasni az oldalt, mikor egy hosszú nap után a lellei nyári táborban a Balaton partján a stégen maga Takács K. János adta elő nekem (jimmiben manifesztálva magát) a Batman voltam című örökérvényű művet. Köszönöm, köszönjük! Kik ott voltunk el nem feledjük...

Ide fog kerülni a te hozzászólásod.

Név:


URL:


Üzenet: