blog

Pohárral nosztalgiáztunk a villamoson

2008. március 11.

TAKI BÁCSI: Egyre nehezebb a taxisok élete. Sokan vagyunk, az embereknek pedig nincs pénzük taxira. Ráadásul a pesti közlekedés is egyre nehézkesebb.

LENKE NÉNI: Ha ilyen gyorsan emelik a gázárakat, jövő héten csak vajas kenyeret eszünk. Remélem, a fiatalok már szerencsésebb helyzetben lesznek.

MÁGENHEIM DOKTOR: Vigyázni kell ezekkel az elektromos készülékekkel. Ha nem tartjuk be az érintésvédelmi szabályokat, hamar bekövetkezhet a baleset.

VÁGÁSI FERI: Ha most meg tudnám venni ezt az új Windows operációs rendszert, sokkal könnyebben tudnám számon tartani a lakóközösség pénzügyeit.

JUTKA: Az a baj, hogy a mostani generációra már kevésbé figyelnek oda a szüleik. Sajnos a tévéből nem lehet mindent megtanulni.

KUTYA ÚR: Nem értem én ezt a rohanó világot. A mai fiataloknak már nincs idejük elmenni a színházba vagy Operába sem. Pedig kár kihagyni ezeket az élményeket.

BŐHM BÁCSI: Errare humanum est, ahogy a latin mondaná. Tévedni emberi dolog. Sajnos a hibáira sokszor csak későn jön rá az ember.

GÁBOR GÁBOR: Remek ötletem támadt. Itthagyom a fodrászatot, cukrászdát nyitok Bécsben. Tuti biznisz. Ki kell használni a kinyíló nyugati határokat.

A Barátok Közt bekaphatja.
Bőhm bácsi élt és élni fog.

pohar (2008.3.12 15:24)

úgy látszik ez a karmánk. a villamosos beszélgetéseinkből már nem először lett poszt :)

JULCSI (2008.3.12 15:27)

Remélem felvesznek a gimnáziumba, mert érettségi nélkül nem sokra lehet vinni.

ZÖLDSÉGES JÓZSI (2008.3.12 15:29)

Sajnos az embereknek már nincs pénzük gyümölcsökre. Pedig pont most érik az eper és a lédús őszibarack.

JÁNOS (2008.3.12 15:34)

Szívesebben éldegélek az erdészházban, mint a lakótelepen. Járom az erdőt és reménykedem, hogy nem találkozom fatolvajokkal.

JULCSI (2008.5.18 20:51)

Az emberek csak nézik az igénytelen sorozatokat a tv-ben,ahelyett hogy internetes blogokra reagálnának.

Ide fog kerülni a te hozzászólásod.

Név:


URL:


Üzenet: